Over ons

Over ons

WeBBuddy Website Monitor is ontwikkeld door een gepassioneerde groep technologieliefhebbers.
In 2003 oorspronkelijk bedacht als een interne tool om onze eigen applicaties nauwlettend in de gaten te houden, heeft het zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een openbare dienst die voor iedereen toegankelijk is.

Het voornaamste doel van WeBBuddy is om een gebruiksvriendelijke service te bieden waarmee online applicaties onafhankelijk en nauwkeurig kunnen worden gemonitord.
Dit omvat niet alleen de simpele meting van de uptime van een website, maar ook het verstrekken van gedetailleerd advies en analyse met betrekking tot de prestaties van online dienstverlening, evenals het identificeren van eventuele bottlenecks.

Voor sommige van onze gebruikers is een eenvoudige uptime-meting van hun website voldoende, ze vertrouwen op de alerts die WeBBuddy stuurt om ervoor te zorgen dat hun online aanwezigheid altijd beschikbaar is voor hun klanten en bezoekers. 
Aan de andere kant zijn er gebruikers die dieper willen duiken in de prestaties van hun online diensten. Voor hen bieden we uitgebreid advies en diepgaande analyses om eventuele knelpunten te identificeren en te verhelpen. Dit helpt hen niet alleen om downtime te minimaliseren, maar ook om de algehele klantervaring te verbeteren.